Monday, 19 December 2011

yg penting kita E.N.J.O.Y



hikhik....idup ney hnya sekali guna kn sepenuh nya dengan sebaik nya...enjoy2 gak....bekalan d sn jgn d lpa taw..ney nk cter sal holiday kt taman tema genting highlands...bez...ngn budak2 ney dha kali ke 3 aq g sn...dulu x rasa bez sgt sbb dha g ngn fmily..mak ngn ayah pla x brani nak naek roller coaster...gayat....ahahha..jd nak enjoy tuh kureng ckit..hikhik...kali ke 2 pla ngn dak cina mix...bez gak tp kami g tyme public holiday...spoil betul la..dha r ramai owg...pastu x bw camera g...dha kelam kbut..pas exam trus g genting..mak oiii...x sempat nak packing brg..uhuhu...kali ke 3 pla g segerombolan anak2 kambing sebanyak 8 owang...hahahaha...bilik 1 je kot nak sumbat kan 8 owg...tyme ney kmi g awl thun ney..lm dha..hikhik ....mls nk cter bnyak2...sp2 yg lum g, x rugi g sn.. =)



1st ride ~ xdha owg gi kat situ ...kami pun wat muka x malu g msuk..nsib baek akak tu sporting..nak terbang jantung tyme naek ney..kpd sapa2 yg ada masalah kesihatan, baek xyah naek..malang x berbau menanti anda....


         ney yg bez...leh kalah kan spiderman taw...hahahaha =P


                                                                                                                               helooo...
         






     dha mcm burung yang kena rantai je aq tngok..uhuhuhuhu ;p





pcaya taw x..kmi naek ney 3 kali berturut2...dengan penumpang seramai 8 owang..sit blh pilih sesuka aty... unbelievable  !!!








keta kabel..law nak naek benda ney jgn g tyme kabus tebal..x nmpak pa2 lngsung...kami g 2 kali sebab 1st g tyme mlm..bosan gler r...pastu, oleh kerana x puas aty, kami pun g pla keesokan pagi nya...bwu la berbaloi2... =)



tuh je kot aq nak story mory...law nak tgk pic kami enjoy2 kat sn..sila tgk kt album facebook sy ehh..law nk ltk kt cney pyh pla nak tgk 1 - 1..leh kalah album artis malaysia kahwin..hikhik...

Saturday, 17 December 2011

kawan tyme chuka n dhuka =)




nak dpt kwn ney sng je...mn2 leh dpt...tp bla nk dpt kwn yg 1 aty ngn kita susah...kwn nk ajak g shopping, nk mgumpat sal artis ke ( kaki mgumpat gak ye aq ney) , nk ajak gelak kalah kn hantu yg ada kt bumi ney, nk g karaoke smpai nk tkeluar ank tekak sng je...petik je jari 10 dtg..tmasuk awk 11 r..hikhikhik...bla tyme nk cri kwn yg tyme susah sma2...nk nangis sma2...susah nya mak oiii....tp wlu mcm mn pun..syukur ke hadrat Illahi sbb aq ada byk kwn =) hurraayyy..




yg pling special antara mereka2 suma adalah mereka ini !! syg kamo ketat2 ..mmmwahhh..bucuk !! bucuk !! =p




x lpa gak ngn budak cina mix ney...syg ketat2 gak..hikhik


Friday, 16 December 2011

blurrrrrrrrrr ?????



hurmmm..agak blur sal belog ini...hikhik..tu r..dr dlu g member ajak wat blog..xnk...mls r...x suka r....degil..nahhh....skrg kena usaha sndiri....nk upload pic....tukar tu, tukar nie....pun terhegeh2..mcm budak2...tp budak2 skrg dha advance..dak zaman IT r kata kn..hikhik...so, aq ney zaman pa ehh..hikhik...pa blh bwat....nsib bdn....pa2 pun...sy budak bwu bljr..slh silap tlg tnjuk kn =)